Sätt att slappna av som du kanske inte har provat än

Det är många av oss som lider av stress och har svårt att slappna av. Stress är inte bara obehagligt, men det är dessutom dåligt för våran hälsa. För att kunna leva ditt bästa liv måste du lära dig att slappna av ordentlig då och då! Den här artikeln finns här för att hjälpa dig med idéer för hur du kan göra för att verkligen slappna av.

Prova breathwork

Sök efter “breathwork” på Youtube och klicka på en av videorna. Scrolla ner till kommentarerna och ta en titt–de talar för sig själva. Breathwork handlar om att andas och kan hjälpa dig att bli av med stress och annan negativ energi i din kropp. Om du inte har provat breathwork än är det på hög tid att du gör det.

Koppla bort dig från internet för ett slag

Det är säkert inte första gången du hör det, men har du faktiskt provat att göra det? En hälsosam vana kan vara att koppla bort dig själv från internet under en hel dag varje helg. Du kanske vill kolla nyheterna på Dagens.se lite snabbt, men efter det gäller det att inte använda internet under hela dagen. Det är faktiskt väldigt avslappnande när du har vant dig!

Separera platser du jobbar och platser du slappnar av i

Jobbar du hemifrån kan det lätt bli så att du känner för att jobba från bekvämligheten av din säng, men detta är sällan en bra idé. När du blandar platsen du arbetar med platsen du sover kan det leda till problem senare–problem som att du inte lyckas somna eller känner dig stressad när du försöker ligga och koppla av i sängen.

 

Om du inte kan jobba i något annat rum än sovrummet är det värt att se om du kanske kan jobba på ett internetcafé eller till och med hyra ett kontor. Att separera platsen du jobbar och platser du slappnar av har tydlig effekt på din stressnivå!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *